DŽABE SE PERE Ovo je dokaz da je Merdić učestvovao u napadu na Vučića


Iako je Almir Merdić iz Tešnja izjavio da se nikada ne bi spuštao na tako niske grane da napadne nekog na dženazi i da nema ništa sa napadom na premijera Srbije Aleksandra Vučića, "Blic" objavljuje fotografije na kojima se jasno vidi da fizički nasrće na premijera dok obezbjeđenje pokušava da ga pancirom zaštiti od razularene mase.

"Otkako su mediji objavili da sam organizator napada na Vučića, život mi se pretvorio u pakao. Stalno dobijam prijetnje" rekao je za bosanske medije Merdić, o kojem je "Blic" prethodnih dana pisao povodom brutalnog napada u Potočarima.  

Merdić opovrgava sve, navodi da čak nije dobro ni video šta se desilo tokom incidenta u Potočarima, pa nije siguran koliko može biti i kompetentan svedok celog događaja.

Bahati Almir Merdić ranio bračni par

U rekreacionom kompleksu „Katin brijeg“ kod Tešnja, nakon tuče između Aziza Corića zvanog Vajta i Elvira Merdića zvanog Kurta iz Tešnja, na bazenima se s automatskom puškom pojavio Elvirov brat Almir Merdić u društvu Adnana Harića iz Doboja. Almir je posle rafala u vazduh napustio kompleks kako bi pronašao Corića. Nezvanično saznajemo da je u poslepodnevnim satima u Jelahu hicima iz automatske puške Almir Merdić nanio povrede Azizu Coriću i njegovoj supruzi, piše Kurir, prenoseći informaciju objavljenu na Infobiro 2006. (avaz.ba)